Food Consulting – Partner koji Vam otvara vrata uspjeha na tržištu hrane

Food Consulting
Food Consulting

U današnjoj globaliziranoj prehrambenoj industriji, osiguranje najviših standarda kontrole kvalitete hrane i snalaženje u složenim mrežama regulacija uvoza i izvoza od ključnog su značaja za uspjeh i sigurnost poslovanja kompanija. Food Consulting Sarajevo razumije izuzetnu važnost ovih faktora, pa je zbog toga naša misija osnaživanje prehrambenih kompanija pružanjem stručnih savjeta i inovativnih rješenja koja pojednostavljuju usklađenost s međunarodnim standardima i propisima, čime se konačno osigurava integritet njihovih proizvoda i olakšava izvoz ili uvoz prehrambenih namirnica.

Šta je naša ekspertiza?

Food Consulting Sarajevo čine stručni tim doktora nauka, specijalista iz oblasti sigurnosti hrane, tehnologije hrane, javnog zdravstva, farmacije, medicine, veterine, marketinga, ekonomije, prava i drugih srodnih djelatnosti koji putem internog sistema redovnih kontrola i eksternog sistema dokaza, provedenih ispitivanja u akreditiranim laboratorijama garantuje kvalitet i sigurnost proizvoda.

Naš tim stručnjaka osigurava da svi proizvodi i procesi zadovoljavaju stroge standarde i regulative. Pružamo visokokvalitetne usluge formiranja, implementacije i kontrole sistema sigurnosti, proizvodnih procesa i tehničko tehnoloških koncepcija kako bi osigurali sigurnost i kvalitet prehrambenih proizvoda.

Naša jedinstvena, sofisticirana i inovativna e-rješenja temeljena na suvremenim informacionim tehnologijama omogućavaju pravnim licima i privrednim subjektima centralizaciju i profinjeno upravljanje obimnom dokumentacijom relevantnom za inspekcijske i regulatorne kontrole, pružajući time kompleksan instrument za efikasno održavanje.

Podrška i savjetovanje

Food Consulting Sarajevo pruža usluge podrške i savjetovanja za proces uvoza i izvoza proizvoda iz Bosne i Hercegovine. Olakšavamo administrativne i carinske procedure kako biste jednostavno i uspješno proširili svoje tržište.

Naš tim eksperata će Vam pružiti kompletnu stručnu i tehničku pomoć – od pripreme objekta za odobravanje, do certificiranja prozvodnih procesa shodno zahtjevima zemalja Europske Unije (EU) i kupaca.

Radimo modeliranja specifikacije (kategorizacije) proizvoda, uspostavljamo procese proizvodnje, monitoring sigurnosti, skladištenja, transporta i kompletiranje dokumentacije, te vršimo komunikaciju sa nadležnim (kantonalnim, državnim i graničnim) inspektorima uz praćenje pošiljke do odredišta.
… i sve to s ponosom jer ste „Made in BiH“!

Marketing i prodaja

Naš tim stručnjaka za marketing će analizirati Vaše potrebe, prepoznati Vaše ključne izazove i predložiti Vam personalizirane strategije kako bi povećali vidljivost Vaših proizvoda na domaćem ili inostranim tržištima.

Imamo znanja za cjelovita rješenja i koristimo savremene marketinške alate kako bi Vam pomogli pronaći put do ciljanih potrošača i kupaca. Naše zajedničke aktivnosti usmjerene su ka stvaranju pretpostavki i čvrstih osnova za povećanje prodaje Vaših proizvoda.

Naša proaktivna podrška u osmišljavanju i razvoju prodajnih strategija i mreže distribucije će Vam pomoći da pristupite novim tržištima i ostvarite rast prodaje – lokalno ili globalno.

Promocije i partnerstva

Ciljanim promocijama i kampanjama Vam pomažemo da izgradite prepoznatljivost marke Vaših proizvoda na domaćem i međunarodnom nivou.

Razvijamo partnerstva na domaćem i inostranim tržištima kako bi Vam omogućili lakši ulazak u nova poslovna okruženja.

Naša poslovna mreža i kontakti olakšaće Vam komunikaciju i buduću saradnju. Zajedno ćemo Vaše proizvode ponuditi pod postojećim brendom ili ćemo zajedno sa kupcem osmisliti „white label“ strategiju.

Znamo koje stručne konferencije, poslovne sajmove i događaje vrijedi posjetiti i gdje će Vam se isplatiti da se pojavite i predstavite svoje proizvode.
… zajedno do novih poslovnih uspjeha!

Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije. Radujemo se našoj saradnji i pružanju podrške Vašem poslovanju!

Food Consulting Sarajevo
ul. Branilaca Sarajeva br. 16, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
E-mail: konsaltingzahranu@bih.net.ba / info@siguranzalogaj.ba
Mob: +387 61 504 162 Web: www.siguranzalogaj.ba