Znate li zašto trebate jesti u restoranima koji su pod ingerencijom Sigurnog zalogaja?

Da li Vam se desilo da niste zadovoljni uslugom u restoranu? Da je hrana koju konzumirate pripremljena na način koji Vam ne odgovara?

Da li Vam se desilo da niste zadovoljni uslugom u restoranu? Da je hrana koju konzumirate pripremljena na način koji Vam ne odgovara? Ukoliko su odgovori na ova pitanja potvrdni, imamo savršeno rješenje za Vas.

Brend ”Sigurnog zalogaja” drugo je ime za bezbjednost hrane i vrhunski kvalitet usluge garantirane zakonskim propisima. U svim objektima koji su pod našom ingerencijom zasigurno ćete doživjeti novo iskustvo. ‘’Siguran zalogaj’’ je u potpunosti u skladu sa sistemom sigurnosti kroz poštivanje više od 100 propisa i redovnih kontrola koje definiraju oblast sigurnosti hrane.

Zdravstvena ispravnost je na prvom mjestu i sva manipulacija se odvija na propisan i bezbjedan način, a dobra higijenska praksa je konstantna.

Na našem portalu predstavljamo Vam sve subjekte čije je poslovanje u skladu sa principima sigurnosti BiH i izvan njenih granica i naglašavamo značaj njihove visoke zdravstvene sigurnosti.