HACCP je sistem bezbjednosti hrane koji se zasniva na analizi i kontroli potencijalnih (mikro)bioloških, hemijskih...
Na osnovu podataka o laboratorijskim analizama hrane koje Agencija za sigurnost hrane BiH prikuplja od...
Ključne stvari za osnovnu sigurnost hrane su pripremanje na odgovarajućoj temperaturi i pravilno skladištenje....
Osoblje objekata pečatiranih Sigurnim zalogajem educirano je kako bi jasno istakli posvećenost pripravljanju hrane, te...
Dobijanjem pečata Sigurnog zalogaja Vaš objekat postaje simbol za zakonski regulirano sigurno poslovanje i stopostotnu...
Evropska agencija za sigurnost hrane (EFSA) bavi se sigurnošću hrane u Evropskoj uniji. EFSA pruža...
Naša kompanija ima razvijen sistem sigurnosti, a zdravlje potrošača nam je na prvom mjestu, što...
Pri nestanku struje, hrana će u frižideru biti sigurna za upotrebu narednih 4 sata. Držite...
Da li Vam se desilo da niste zadovoljni uslugom u restoranu? Da je hrana koju...
Prije stavljanja prehrambenih artikala na tržište EU-a morate osigurati da vaši proizvodi ispunjavaju zahtjeve EU-a...