Predstavljamo: Organic Noni juice, Oxy Max kapi i Liquid Chlorophyll juice

Caffe pizzeria “New Town”, Trg Solidarnosti br 4 u saradnji sa brendom Siguran zalogaj i kompanijom CaliVita International su predstavili svim svojim gostima novi koncept korisnih napitaka: Organic Noni juice – za imunitet, Oxy Max kapi – tečni kiseonik u čaši vode i Liquid Chlorophyll juice za detoksikaciju i bolju probavu.

Caffe pizzeria “New Town”, Trg Solidarnosti br 4 u saradnji sa brendom Siguran zalogaj i kompanijom CaliVita International su predstavili svim svojim gostima novi koncept korisnih napitaka: Organic Noni juice – za imunitet, Oxy Max kapi – tečni kiseonik u čaši vode i Liquid Chlorophyll juice za detoksikaciju i bolju probavu. Vlasnik, Admir Borčak, želi ponuditi svojim gostima, uz izuzetnu hranu i ugodnu atmosferu, jedinstven koncept korisnih napitaka – dodataka prehrani, koji imaju djelotvoran efekat na organizam i jačanje imuniteta. definitivno unijeti korisne promjene i obezbijediti dodatnu sigurnost svakom organizmu.

Dana 29.01.2021. je upriličena svečana promocija kada su posjetioci degustirali napitke i razmijenili praktična iskustva sa dr. Tandir Majom, direktoricom kompanije CaliVita International i specijalistom nutricionizma, o pravilnom izboru jela i pića, kako bi osjetili pozitivnu reakciju organizma i zadovoljili trenutne nutritivne potrebe.  Za mnoge posjetioce to su bila i prva iskustva te nisu krili oduševljenje novim konceptom ponude.

Svim gostima brend Siguran zalogaj toplo preporučuje da degustiraju jedan od napitaka iz ponude Caffe pizzeria “New Town” (Organic Noni juice – za bolji imunitet, Oxy Max kapi – čaša vode obogaćena tečnim kiseonikom i Liquid Chlorophyll juice na bazi mentola za detoksikaciju, bolju probavu i dodatnu energiju za radni dan), koji će biti sastavni dio dnevne ponude,  a gosti će već od subote, 30.01.21., moći osjetiti čaroliju okusa za organizam korisnih napitaka.